• Description
 • Booking

DVODNEVNI IZLET V VERONO

18.11.2023 

 

  CENA IZLETA IN ODHODNE TOČKE:


 

GORNJA RADGONA OB 04:00 zjutraj  AVTOBUSNA POSTAJA   

 • CENA: 169,00 EUR ODRASLI

 

MARIBOR  OB 04:30 PETROL MCDONALDS

 • CENA: 169,00 ODRASLI

 

SLOVENSKA BISTRICA OB 04:45 IZVOZ IZ AVTOCESTE SL.BISTRICA JUG - NA OMV-JU

 • CENA: 169,00 ODRASLI

 

DVODNEVNI IZLET V VERONO IZ GORNJE RADGONE

Odhod: 04.00

Povratek naslednji dan: 21.00

Turistična agencija Best Tours iz Apač organizira dvodnevni izlet v Verono iz Gornje Radgone. Izlet bo organiziran dvakrat in sicer 18.11.2023 in 02.12.2023 Izlet bo organiziran ne glede na število udeležencev in cena se ne bo spreminjala.

 

ODKRIJTE VERONSKO ČAROBNOST Z NAŠIM NEPOZABNIM IZLETOM V ITALIJO!

Ste že kdaj sanjarili o odkrivanju čarobnih kotičkov Italije? Sedaj je vaša priložnost! Naš dvodnevni izlet v Italijo vas popelje skozi bogato kulturno in arhitekturno dediščino tega osupljivega državnega biserja.

Prvi dan:

🏛️ Padova - Cerkev svetega Antona: Začeli bomo v mestu Padova, kjer vas bo očarala neverjetna arhitektura in zgodovina cerkve svetega Antona. Sprehodili se bomo po čudoviti notranjosti te svetovno znane cerkve in se poklonili svetniku svetega Antonu. Bazilika je ena večjih v Italiji in je ena od centrov  romarjev.

🏡 Villa Rotonda: Nadaljevali bomo do čudovite Ville Rotonda, arhitekturnega čudeža, ki ga je zasnoval slavni arhitekt Andrea Palladio. Sprehodili se bomo po notranjosti in vrtovih ter uživali v harmoniji njegovega oblikovanja.

🍽️ Večerja in nočitev v Veroni: Naša naslednja postaja je Verona, mesto zaljubljencev. Po prihodu v Verono se boste razvajali s tipično italijansko večerjo, v mestu.. Po večerji boste imeli priložnost za sprehod po centru in raziskovanje romantičnih kotičkov Verone saj se hotel nahaja v samem zgodovinskem centru Verone.

Drugi dan:

🌆 Ogled mesta Verona: Po zajtrku v hotelu vas bo naš vodnik popeljal skozi zgodovinsko središče Verone. Ogledali si boste svetovno znane znamenitosti, Areno di Verona, Trg Bra, Trg delle Erbe  in druge kulturne dragulje mesta, vključno z Julijino hišo.

🛍️ Nakupovanje in prosti čas: Po ogledu mesta boste imeli nekaj prostega časa za raziskovanje nakupovalnih ulic, kjer boste lahko okusili lokalne dobrote, kupili spominke in uživali v pravem italijanskem življenju.

🚌 Povratek domov: Po kosilu se bomo odpravili nazaj proti domu, polni nepozabnih spominov na naš čarobni izlet v Italijo.

Cena in vključeno:

Cena dvodnevnega izleta je 169,00 EUR na osebo za 40 prijavljenih gostov. V kolikor bo gostov 30 in manj bo doplačilo 40 EUR.  V ceno je vključeno:

✈️ Prevoz 🏨 Nočitev v hotelu z zajtrkom. 🏛️  vstopnina v Villo Rotondo 🗺️ Vodenje v slovenščini. 📋 Organizacija izleta.

Pridružite se nam in doživite čarobnost Italije!

Ne zamudite te priložnosti za nepozaben izlet v Italijo. Rezervirajte svoje mesto zdaj in se pripravite na potovanje v deželo umetnosti, kulture in okusne italijanske kuhinje. Skupina je omejena, zato pohitite in se prijavite še danes! Naša nastanitvena ponudba obsega dvoposteljne sobe, kar pomeni, da so sobe primerne za dve osebi.

Žal nimamo enoposteljnih sob ali sob, ki bi bile primerne za tri osebe. Hvala za razumevanje in se veselimo vašega prihoda.

Za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte na booking@besttours.si ali pokličite na 051793619.

Datuma izleta je: 18.11.2023

Italija vas že pričakuje. Pridružite se nam na tem nepozabnem izletu! 🌟

V CENI JE VKLJUČENO: prevoz,  vstopnina v Villo Rotondo, nočitev z zajtrkom, vodenje  izleta, organizacija izleta in vse takse.

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Adult
  Start Monday 30/11/-0001
  End Monday 30/11/-0001
  1Pax - No size limit