BEST TOURS – Splošni pogoji za redni program izletov

Z rezervacijo dela Best tours (dnevni in poldnevni izleti) se strinjate in sprejemate naslednje pogoje. Ta dogovor je med vama (sodelujočega popotnika) in Best Tours, Nebojsa Ostojic s.p., Mahovci 7a – 9253 Apače ali kateri koli agent, ki rezervira in plača Best Tours v imenu vašega ali katerega koli drugega popotnika.

REZERVACIJE:

– Če potujete sami in ste ena oseba, za potrditev potovanja morate poklicati ali poslati sporočilo, ker je minimalno število gostov 2 oseb za vsa potovanja.

– Vse rezervacije morajo biti opravljene preko obrazca za rezervacijo na spletni strani www.besttours.si ali preko elektronske pošte našim agentom na booking@besttours.si.

– Vaša rezervacija je po prejemu potrjena 100% plačila, in je hkrati tudi potrditev, da se strinjate s splošnimi pogoji in varstvom osebnih podatkov.

– Vse cene so v EUR.

– Sprejemamo plačila preko PAY PAL, VISA, MASTERCARD in MAESTRO

PLAČILO ZA IZLETE:

– izlete organizirane iz Gornje Radgone je treba plačati 14 dni pred odhodom.

ODPOVED IN VRAČILO DENARJA:

– V primeru odpovedi že plačanega izleta 72 ur pred začetkom izleta, vrnemo celoten znesek.

– V primeru, da zapustite potovanje iz kakršnega koli razloga po lastni odločitvi ali napačnih informacijah (zamudiš odhod, ni ti všeč …) denarja ne bomo vrnili.

– Če vas ob navedeni uri ni na mestu odhoda, nikogar ne čakamo, in denarja ne vračamo.

ODGOVORNOST

– Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne poškodbe med osebnimi potovanji ali škodo in/ali izgubo stvari, kot so plašči, kape, šali, kamere, vrečke, telefoni in podobni predmeti.

KAJ JE VKLJUČENO V CENO

– Organizacija in izvedba ekskurzije.

– Kaj je vključeno v ceno izleta je navedeno na naši spletni strani. Preden rezervirate potovanje, to natančno preberite.

– Pridržujemo si pravico do spremembe postopka rezervacije, splošne pogoje in cene kadarkoli brez predhodne najave.

– Vodnik se pojavi, ko je 6 ali več ljudi na izletu.

MOŽNI SPORI

– Razmerje med ponudnikom in uporabnikom se presoja po pravu Republike Slovenije, brez uporabe pravil mednarodnega zasebnega prava in postopka.

– V primeru spora med strankami, za odločitev slovenskega sodišča je pristojno sodišče za posamezen sedež potnika..

– Ti pogoji veljajo od 01.07.2018